У Сніжному стався величезний вибух, знищено найбільший з російських складів боєприпасів

Новини
снежное

Депутат Верховної Ради Юрій Мисягін зі Слуги народу заявив, що в окупованому місті Сніжне знищили один із найбільших російських складів боєприпасів.

Відео з вибухами з’явилися в соціальних мережах вночі 4 липня.

«Склад знаходився у глибокому тилу в окупованому з 2014 року місті Сніжне Донецькій області. Локація: Сніжнянськхіммаш. З 2014 року туди завозили нереальну кількість техніки та БК. Судячи з розривів, від найбільшого складу БК мало що залишиться», – написав у Facebook депутат, який входить до комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Він вважає, що вибухи в Сніжному стануть сильним ударом по постачанню та забезпеченню російського угруповання в Луганській та Донецькій області.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках:

YouTubeFacebook, TelegramTwitter