Війська рф вночі тричі вдарили ракетами по Харкову

Новини
Зруйнований російською ракетою житловий будинок у Харкові, 11.07.2022 Фото: facebook.com/MNSKHARKIV

Російські війська вночі 11 липня тричі завдали ракетних ударів по Харкову. Одна ракета влучила в шестиповерховий житловий будинок у центральному районі міста, в якому повністю зруйнований один під’їзд.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Харківській області.

«Цієї ночі Харків тричі зазнав ракетного обстрілу. Одна ракета влучила у шестиповерховий житловий будинок в Основ‘янському районі. В результаті вибуху повністю зруйнований під’їзд будівлі. З-під завалів співробітниками ДСНС була врятована 86-річна жінка, мешканка квартири на 2-му поверсі. На щастя жертв та постраждалих не було», – йдеться у повідомленні.

Наразі на місці події проводяться аварійно-рятувальні роботи.

Зруйнований російською ракетою житловий будинок у Харкові, 11.07.2022 Фото: facebook.com/MNSKHARKIV

Ще дві ракети влучили на подвір‘я неподалік складської будівлі у Основ’янському районі, а також у будівлю школи у Слобідському районі міста.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter