«Помер від крововтрати». На війні рф проти України знищено полковника-зрадника з Криму Олексія Аврамченка

Новини
Алексей Аврамченко

На війні рф проти України знищено полковника з Криму Олексія Аврамченка, який під час окупації в 2014 році змінив присязі.

Про це повідомляє севастопольське видання ForPost.

«Уродженець Сімферополя, заступник командира 20-ї гвардійської мотострілецької дивізії з військово-політичної роботи полковник Олексій Аврамченко загинув під час спеціальної військової операції в Україні. Імовірно, Олексій Аврамченко потрапив під обстріл неподалік Херсона і помер від втрати крові», – пише видання.

Аврамченко Олексій Юрійович народився 20 січня 1973 року, проживав на вулиці Севастопольська 4, кв. 65 у Сімферополі. Закінчив Сімферопольське вище військово-політичне будівельне училище (ВВПСУ).

До окупації Криму Росії він проходив військову службу у Збройних силах України на території АРК і не прибув на континентальну територію України до зазначених пунктів збору. Перейшов на військову службу до окупантів.

До зради Аврамченко служив у в/ч А-1668, Кримське територіальне управління Військової служби правопорядку ЗСУ, був заступником командира з виховної роботи.

Під час окупації Криму у 2014 році спустив державний прапор України у військовій частині та підняв там прапор рф. Після переходу на бік окупантів отримав від них «нагороду» у вигляді так званого ордену «за вірність обов’язку».

У соцмережах друзі Аврамченка повідомляють, що його ліквідовано 9 липня.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках:

YouTubeFacebook, TelegramTwitter