У Маріуполі велика колона російської військової техніки пройшла в напрямку Запоріжжя

Новини
Мариуполь

У захопленому російськими військами Маріуполі зафіксували проходження в бік Запорізької області великої колони ворожої техніки.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«Вчора через місто велика колона військової техніки – до 100 одиниць – (пройшла) в бік Запорізької області. В колоні на тягачах помічено БМД-4, які частина людей сприйняла за танки. Також велика кількість БТРів», – написав Андрющенко.

За його словами, у селах Нікольського та Мангушського районів, що межують із Запорізькою областю, розмістилась велика кількість російських солдатів, яких привезли КамАЗами. Розселяють їх переважно у приміщеннях шкіл.

«Місцеві повідомляють, що абсолютна більшість окупантів зовсім юнаки. Деякі в розмовах кажуть, що несуть службу за призовом», – зазначив радник міського голови.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках:

YouTubeFacebook, TelegramTwitter