Рашисти вдарили ракетами по Миколаєву, влучили у два промислові підприємства

Новини
Фото: facebook.com/DSNSMYKOL

Російські війська зранку 17 липня завдали масованого ракетного удару по Миколаєву. Влучили у два промислові підприємства, де виникли пожежі.

Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у Telegram.

«Зранку, 17 липня, орієнтовно о 03:05, Миколаїв знову зазнав масованого ракетного обстрілу. Попередньо відомо про влучання та пожежі на двох промислових підприємствах», – написав Кім.

Він додав, що детальна інформація уточнюється.

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомив, що внаслідок ракетного удару рашистів у місті зафіксовано близько 10 вибухів.

«Близько 10 потужних вибухів прогриміло у Миколаєві. Попередньо, є займання», – написав Сєнкевич у Telegram.

«Сьогодні вночі російські окупанти обстріляли у Миколаєві об’єкти промисловості та інфраструктури. В результаті ракетних ударів, сталися руйнування будівель та пожежі. Станом на 9:00, рятувальники ДСНС ліквідували усі осередки займань. На одному з об’єктів триває розбір завалів», – написав Сєнкевич у Telegram.

За його словами, інформація щодо жертв та постраждалих уточнюється.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter