Російські військові у розмовах із родичами заперечують, що Україна здається – розвідка

Новини
Російські військові на БТР-82А Фото: РИА Новости

Російські військові у розмовах з родичами заперечують повідомлення у росЗМІ, що Україна здається.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Матір росіянина розповідає йому про новини, які транслюють російські ЗМІ і головне твердження у яких, що Україна потроху здається: “Вже Захід грошей не дає. Зброю також призупиняють, не посилають”, – говорить жінка.

Син відповідає, що все це неправда, скаржиться на ставлення з боку вищого керівництва і боїться, що його запроторять до в’язниці у разі відмови воювати: “Тут більше за техніку, ніж за людину. Я боюсь, щоб справді не посадили”.

Матір підтверджує таку можливість: “путін сказав вважати дезертирством і одразу саджати! Як дезертирство вважати і саджати”.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter