Окупанти завезли піарників та шукають масовку для «підтримки референдуму» на півдні України – Центр національного спротиву

Новини
мелитополь

В тимчасово окупованих Мелітополі та Бердянську Запорізької області почався пошук колаборантів, які будуть створювати масовку в акціях підтримки псевдореферендуму.

Про це повідомляє «Центр національного спротиву».

За даними розвідки, наразі в Мелітополь уже приїхали російські піарники та політтехнологи, які базуються в захопленому окупантами приміщенні магазину «Фокстрот».

Їхнім завданням є підготовка до «виборів» та «референдуму». Першим результатом є створення т.зв. громадського руху «Ми вмєстє з росієй», який буде використовуватись для масовки за гроші в акціях нібито підтримки «референдуму» місцевими.

В основному така картинка має працювати для громадян РФ, аби зменшити градус незадоволення війною серед місцевого населення, зазначають у ЦНС.

Відповідний центр набору колаборантів вже працює в Бердянську. Найняттям масовки займаються російські «волонтери», які також будуть й доповнювати масовку.

За участь в акціях треба лишити паспортні дані й отримати гроші та «гуманітарку», яка має допомогти пережити продовольчу кризу, яку самі росіяни й створили.

Читайте також: «Научат родину любить». Як окупанти перешивають на свій лад систему освіти на Запоріжчині