Медведєв провів в окупованому Луганську нараду з ватажками «Л/ДНР»

Новини
Дмитро Медведєв проводить нараду з ватажками «Л/ДНР» в окупованому Луганську, 11.08.2022 Фото: t.me/medvedev_telegram

Заступник голови Ради безпеки рф Дмитро Медведєв 11 серпня незаконно приїхав на окуповану частину Луганської області України, де в Луганську зустрівся з ватажками так званих «ЛНР» та «ДНР» Леонідом Пасічником та Денисом Пушиліним та провів нараду з питань «забезпечення безпеки республік Донбасу».

Про це Медведєв повідомив у Telegram.

«У четвер відвідав Луганську Народну Республіку, де зустрівся з головами ЛНР Леонідом Пасічником та ДНР Денисом Пушиліним. За дорученням президента рф провів нараду, присвячену першочерговим заходам забезпечення безпеки республік Донбасу», – написав колишній президент Росії.

За його словами, на нараді також розглянули питання сприяння економічному та соціальному розвитку «ЛНР» та «ДНР».

«Особливу увагу приділили гармонізації законодавств ЛНР та ДНР із законодавством рф, відновленню інфраструктури, питанням ремонту лікарень та підготовки шкіл до початку навчального року, вирішенню соціальних проблем та підтримці громадян», – додав Медведєв.

Він зазначив, що в нараді також взяли участь генеральний прокурор рф Ігор Краснов, перший заступник керівника Адміністрації президента рф Сергій Кирієнко, глава МВС Володимир Колокольцев, голова Мінбуду Ірек Файзуллін, директор ФСБ Олександр Бортніков, голова Слідчого комітету Олександр Бастрикін.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter