Російські війська атакували Одесу ракетами Х-22, зросла кількість поранених

Новини
Одесса

рф вранці 17 серпня атакувала Одещину авіаційними ракетами Х-22, внаслідок чого отримали поранення щонайменше четверо людей.

«Одещину було атаковано літаками стратегічної авіації Ту-22М3 з пуском ракет Х-22. Внаслідок влучання 2 ракет сталося руйнування і спалахнули пожежі на одній з прибережних баз відпочинку та в кількох приватних будівлях неподалік», – повідомляє ОК «Південь».

За інформацією ОК «Південь», щонайменше четверо цивільних отримали поранення внаслідок нічного обстрілу. Постраждалим надали медичну допомогу, важких поранень немає.

Через ракетний удар спалахнула пожежа. Площа загоряння – 600 квадратних метрів. Рятувальникам вдалося локалізувати та загасити вогонь.

Вранці 17 серпня росіяни атакували ракетами Одеську область, дві ракети спричинили руйнування та пожежу на базі відпочинку та в кількох приватних будівлях. Раніше повідомляли про 3 постраждалих.

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter