У центрі Мелітополя пролунав сильний вибух біля «комендатури» російських окупантів

Новини
мелитополь
Ілюстративне фото Сергей Ильницкий/EPA/ Scanpix/LETA

У центрі Мелітополя пролунав сильний вибух біля «комендатури» російських окупантів.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

«Сильний вибух пролунав біля лігва ворога в центрі Мелітополя. Тут, нагадаю, розміщена одна з комендатур окупантів», – написав він.

16 серпня Федоров повідомляв про вибухи у районі підстанції. Після цього зупинилося мовлення ефірного телебачення захопленого окупантами.

Як пише місцеве видання РІА Мелітополь, був одиночний вибух приблизно об 11:00 «в районі зеленої поліклініки, де знаходиться одна з комендатур», його «чули у різних мікрорайонах».

«По місту після серії підривів будівлі Єдиної Росії, МРЕВ ДІБДР, поранення колаборанта-пропагандиста Олега Шостака окупанти розставили пересувні блок-пости. Містом з учорашнього дня стоять «Тигри» з автоматниками. Перевіряють всі автомобілі. Чоловіків змушують роздягатися. татуювань», – пише видання.

Журналісти, посилаючись на «джерела в українському підпіллі», додали, що в місті «знищуватимуть усіх колаборантів, особливо тих, хто бере участь у підготовці так званого референдуму».

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter