В окупованих районах Запорізької області з’явилися нові призначенці з росії, один працював в адміністрації Путіна

Новини
Алексей Лысов
Олексій Лисов Фото: ВКонтакте

У так званий «уряд» окремих районів Запорізької області (ОРЗО), які перебувають під контролем військових рф, призначили нових «управлінців». Олексій Лисов приїхав з Вологодської області слідом за Антоном Кольцовим. З Краснодарського краю прибув Євген Маркелов, керівник районного управління соцзахисту.

Про це повідомляють пропагандистські ресурси, пише Центр журналістських розслідувань.

Посаду заступника голови ради міністрів» окупаційної адміністрації ОРЗО обійняв Олексій Лисов. Його поставлено на напрям розвитку інфраструктури. Лисов є повноважним представником губернатора та уряду Вологодської області, займався організацією взаємодії з федеральними виконавчими органами влади, також опікувався питаннями внутрішньої політики.

Лисову 37 років, має економічну освіту. З 2007 року працював у регіональних органах влади росії. До 2018 року був заступником генерального директора з розвитку АТ «Дирекція з будівництва та утримання автомобільних доріг» Вологодської області.

У 2018 році він став переможцем Всеросійського конкурсу управлінців «Лідери росії», після чого отримав посаду головного радника управління президента з питань внутрішньої політики в адміністрації президента рф володимира путіна. У грудні 2019 року повернувся до Вологодської області, де був призначений повноважним представником губернатора та уряду області. За даними місцевих ЗМІ, Лисов наразі перебуває у Запорізькій області.

Так званим «заступником міністра праці та соціальної політики» став Євген Маркелов, який з 2019 року є керівником управління соцзахисту Гулькевичського району Краснодарського краю.

Нагадаємо: