Авіація ЗСУ вдарила по російській ППО у Херсоні, знищено склад і вузол зв’язку військових рф на півдні

Новини
ПВО

Українська авіація завдала ударів по ППО армії рф, складах з боєприпасами та місцях зосередження на півдні, зокрема, у Херсоні.

Про це повідомляє оперативне командування «Південь».

Українські льотчики вразили російські комплекси ППО в Херсоні та Нововоскресенському, також були удари по районах зосередження військ та складів боєприпасів в Архангельському та Бурханівці.

Крім того, артилеристи завдали ударів по зосередженню ворога в Снігурівці, Нововоскресенському та Чкаловому.

У командуванні кажуть, що підтверджено такі втрати РФ: 20 військових, дві одиниці автотехніки, вузол зв’язку 98-го парашутно-десантного полку в Дудчанах та ще один склад боєприпасів у Нововоскресенському.

24 серпня українська авіація завдала ударів по російській ППО в Новій Каховці, а ракетно-артилерійські війська – по мосту.

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter