ЗСУ ударами по Дар’ївському мосту під Херсоном вивели його з ладу

Новини
Дарьевский мост
Дар’ївський міст через річку Інгулець Фото: ukrinform

Збройні сили України поцілили Дар’ївський міст через річку Інгулець на Херсонщині, в результаті чого його експлуатація була зупинена.

Про це повідомляє ОК «Південь».

«Ракетно-артилерійськими підрозділами продовжено виконання вогневих завдань, в тому числі по забезпеченню контролю над Дар’ївським мостом. Його експлуатація наразі зупинена», – йдеться в повідомленні.

Вдень, 26 серпня, мешканці тимчасово окупованої частини Херсонської області повідомляють про вибухи на Антонівському мості через Дніпро.

Відома в Херсонській області будівельна компанія з Нової Каховки – ТОВ «Олеся» – обслуговує російських загарбників. Вона допомагає їм виробляти і встановлювати залізобетонні військові укріплення та ремонтує пошкоджені мостопереходи на тимчасово окупованій території українського півдня.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter