На Херсонщині ЗСУ знищили два склади з боєприпасами окупантів та знову уразили Антонівський та Дар’ївський мости

Новини
Пошкодження на Антонівському мосту у Херсоні після удару ЗСУ, 08.08.2022, Фото: скріншот відео

У Херсонській області Збройні сили України 26 серпня знищили два склади з боєприпасами окупантів, а також знову завдали удари по Антонівському та Дар’ївському мостам, зробивши їх непридатними для проїзду важкої техніки.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 2️50 вогневих завдань. Підтверджені втрати ворога складають 2️4️ рашисти, 2️ РСЗВ «Смерч», 3️ самохідні гармати «Гіацинт», самохідну гармату артилерії «Піон», самохідну артилерійсько-мінометну установку «Нона», 5️ одиниць броньованої і автотехніки. В районі Інженерного і Чорнобаївки знищено склади з боєприпасами», – йдеться у повідомленні.

Крім того, наша тактична авіація уразила засоби ворожої протиповітряної оборони в Херсоні, опорний пункт в Новопетрівці та скупченя ворожої живої сили і техніки там же, й в Ольгиному.

«Ураження Антонівського та Дар’ївського мостів не дозволяє їх використовувати для прямування важкої техніки», – додали в Оперативному командуванні.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter