Жителів Херсонщини просять зробити запаси їжі та води, а також знайти безпечні місця

Новини
война

Жителям окупованих територій Херсонщини треба вжити заходи щодо безпеки.

Про це повідомив заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський.

«Жителям Херсонщини, які перебувають на окупованій території, потрібно бути готовим до вжиття заходів щодо власної безпеки та безпеки своїх близьких!

Знаходьтесь якомога ближче до безпечних місць, зробіть запаси їжі та води, перевірте аптечки першої медичної допомоги. Не підходьте до вікон! Якщо поряд з вами знаходяться військові об’єкти орків – по можливості переїдьте до родичів або друзів! Ці дії можуть врятувати вас та ваших близьких!» – наголосив він.

Раніше повідомлялось, що ЗСУ знищили практично всі великі мости на окупованій Херсонщині.

Також стало відомо, що українські захисники прорвали першу лінію оборони окупантів на Херсонщині.

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter