Війська рф обстріляли Нікопольський район на Дніпропетровщині, поранена жінка

Новини
Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Російські війська вночі 31 серпня чотири рази обстріляли Нікопольський район на Дніпропетровщині. Одна жінка отримала поранення. У Нікополі снаряди пошкодили 12 багатоповерхівок.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у Telegram.

«Ніч знову під російським вогнем… Під прицілом ворога був Нікопольський район. Російські окупаційні війська обстріляли його з «Градів» та важкої артилерії чотири рази за ніч. Двічі ударили по самому Нікополю. Поранена 57-річна жінка. Вона у лікарні. Її стан медики оцінюють як середньої тяжкості», – написав Резніченко.

Крім того, зазначив він, російські снаряди пошкодили у Нікополі 12 багатоповерхівок, кілька магазинів та аптек, а також коледж, дитячо-юнацьку спортивну школу і культурно-спортивний комплекс.

«У Мирівській громаді минулося без постраждалих», – додав голова ОВА.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter