У Очакові внаслідок удару окупантів зруйнований елеватор з декількома тисячами тонн зерна

Новини
Зерновий термінал у порту Очакова Фото: inventure.com.ua

Внаслідок удару, який російські окупанти 4 вересня завдали по місту Очаків на Миколаївщині, зруйновані десятки будинки, а також елеватор з декількома тисячами тонн зерна.

Про це повідомив заступник міського голови Очакова Олексій Васьков у відеозверненні, опублікованому у Facebook.

«В Очакові цей ранок виявився зовсім недобрим. Зруйновано елеватор в Очакові, знищено декілька тисяч тонн зерна. Зараз наші комунальні служби розбирають завали. Також пошкоджено десятки будинків», – сказав Васьков.

Він додав, що постраждалих внаслідок удару окупантів у місті немає.

Telegram-канал «Правдивый Николаев» опублікував коротке відео наслідків ракетного удару військ рф по елеватору в Очакові.

Як повідомлялось, на Миколаївщині внаслідок обстрілів військ рф загинула дитина, ще п’ять людей отримали поранення, з них троє – діти. Також окупанти 4 вересня вдарили ракетами по Миколаєву, Очакову та Вознесенську.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter