У Маріуполі люди виходять на стихійні мітинги через відсутність води та світла у будинках

Новини

У захопленому російськими військами Маріуполі люди виходять на стихійні мітинги через відсутність води та світла у будинках.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«Незадоволення мешканців зростає. Черговий мітинг від мешканців з пр. Перемоги. Люди покинуті напризволяще в центрі Лівобережжя без води та електрики. Окупаційна адміністрація, навіть не ховаючись, вже й не обіцяє «відновлення». Хвиля соціального незадоволення шириться Маріуполем», – написав Андрющенко.

Він також повідомив, що у Маріуполі наразі звільнились керівник та головний енергетик захопленої Маріупольтепломережі. Причина звільнення – небажання залишатися крайніми у неможливості розпочати опалювальний сезон та розуміння відповідальності за наслідки.

«Це черговий доказ того, що зима буде холодною всередині квартир. Показові арешти та принесення в жертву колаборантів попереду», – додав радник мера.

мариуполь

***

24 лютого 2022 року президент рф Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter