Окупанти вдарили по зупинці громадського транспорту у Миколаєві: троє загиблих, 12 поранених

Новини
Загибла людина внаслідок обстрілу військами РФ Миколаєва, 20.09.2022 Фото: t.me/kt20220224

Російські війська 29 вересня обстріляли Миколаїв касетними боєприпасами. Внаслідок влучання у зупинку громадського транспорту загинуло троє людей, ще 12 отримали поранення.

Про це повідомила голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва у Telegram.

«Влучання касетними снарядами в район зупинки громадського транспорту у людному районі міста! Саме в «час-пік»… Саме тоді, коли мірні мешканці поверталися до дому… Це не що інше, як цілеспрямований терористичний акт на знищення мирного населення!», – написала Замазєєва.

Вона зазначила, що внаслідок обстрілу загинули троє людей, ще 12 були поранені.

В свою чергу міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомив, що внаслідок обстрілу у місті є пошкодження житлових будинків і електромереж.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter