В медзакладах Євпаторії бракує медичних засобів для лікування поранених окупантів – Генштаб ЗСУ

Новини
Евпатория

В медзакладах Євпаторії в окупованому Криму бракує медичних засобів для лікування поранених окупантів.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Також дадється, що ворог має проблеми з окремими видами забезпечення під час проведення так званої «часткової мобілізації».

«Мобілізований особовий склад з навчального центру Молькино Краснодарського краю відправили назад до Приморсько-Ахтарська, у зв’язку з неспроможністю розмістити, одягнути та забезпечити харчуванням військовослужбовців. Чоловіків з Луганська, без медичної комісії та підготовки, після мобілізації одразу направляють на доукомплектування підрозділів, що зазнали найбільших втрат», – йдеться в повідомленні.

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter