Внаслідок ракетного удару по Києву загинули щонайменше 8 людей

Новини

У Шевченківському районі Києва внаслідок російського ракетного удару загинули щонайменше 8 людей, відомо про 24 поранених.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Ростислав Смірнов.

«Загинуло 8 осіб та 24 травмовано, виникла пожежа шести автомобілів та понад 15 авто пошкоджено. Залучено 30 осіб та 6 од. техніки ДСНС. Інформація уточнюється», — йдеться в повідомленні.

Крім того, одна з ракет влучила близько Центрального залізничного вокзалу Києва, повідомив Олександр Камишін. Розбиті вікна, легкі пошкодження, поранених немає.

Міський голова столиці Віталій Кличко повідомляє про кілька влучань в об‘єкти критичної інфраструктури Києва. Є влучання у скляний пішохідний міст.

Нагадаємо:

  • Вранці війська РФ почали масований ракетний удар по всій території України. Про вибухи повідомляють у Києві та у багатьох обласних центрах країни. Центр журналістських розслідувань проводить хроніку подій 10 жовтня.
  • У центрі Києва вранці 10 жовтня пролунали щонайменше два вибухи від прильотів російських ракет, які поцілили Шевченківський район столиці. Є загиблі та поранені.

***

О 4 годині ранку 24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter