Окупанти всю ніч обстрілювали Дніпропетровщину, поранена людина

Новини
Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Російські окупанти всю ніч 14 жовтня обстрілювали Дніпропетровщину із різної зброї. У Синельниківському районі поранений51-річний чоловік, пошкоджено промпідприємство та оселі людей.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у Telegram.

«Росіяни усю ніч атакували область з різної зброї… У Синельниківському районі ворог обстріляв Межівську громаду. Поранений 51-річний чоловік. Він у лікарні. Понівечені промислове підприємство та оселі людей», – написав Резніченко.

Він додав, що Нікопольський район російські окупаційні війська обстрілювали «Градами», важкою артилерією та дронами. Попередньо, люди не постраждали.

«У Мирівській, Червоногригорівській та Першотравненській громадах пошкоджені приватні будинки, водогін та лінія електропередач», – зазначив голова ОВА.

Він також повідомив, що українські захисники з повітряного командування «Схід» після опівночі знищили над Дніпровським та Нікопольським районами чотири дрони-камікадзе.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter