У Житомирі ракетний удар по об‘єкту енергозабезпечення, поранені двоє людей

Новини
Пам'ятний знак на честь заснування Житомира Фото: uatravel.info

Російські війська вранці 18 жовтня завдали ракетний удару по Житомиру. Поранені двоє людей. У місті перебої з електрикою і водопостачанням.

Про це повідомив міський голова Житомира Сергій Сухомлин у Facebook.

«Ранок почався з прильотів по Житомиру. Зараз у місті немає світла та води. Лікарні – на резервному живленні», – написав Сухомлин.

Пізніше він додав, що в наслідок обстрілу поранення отримали двоє людей.

«За попередньою інформацією – двоє поранених, внаслідок ворожих ударів. Електропостачання в лікарнях Житомира відновлено. Світло поступово з’являється у різних районах міста. Станції першого та другого підйомів Водоканалу вже теж працюють. Воду поки що зможемо подати до перших поверхів, до гідрантів та колодязів. Відновлювальні роботи тривають!», – зазначив мер.

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко уточнив, що у Житомирі було два прильоту по об’єкту енергозабезпечення.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter