На Рівненщині ракетними ударами пошкоджені електропідстанції

Новини
ракетный удар
Запуск російської крилатої ракети «Калибр» Фото: ТАСС

На Рівненщині ракетними ударами військ РФ пошкоджені електропідстанції. В частині Рівненського району відсутнє електроживлення. Поки його вдалося відновити в частині Рівного.

Про це повідомив голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль у відеозверненні, яке він опублікував у Facebook.

«Сьогодні вранці ворог завдав ракетних ударів по Рівненській області. Була успішна робота ППО, але, на жаль, деякі ракети влучили в ціль. Наразі в частині Рівненського району відсутнє електроживлення. Служби ДСНС, Укренерго, обленерго працюють над ліквідацією наслідків. Найближчим часом відновимо електроживлення», – сказав Коваль.

Він зазначив, що внаслідок ранкових ворожих ракетних ударів по об’єктах енергетичної інфраструктури області були пошкоджені електропідстанції. Жертв немає.

Пізніше Коваль написав, що вже відновлено електропостачання в частині Рівного. Мова йде про райони Мототрек, Новий Двір, Басів Кут, Ювілейний.

Також, за його словами, завезли воду в залізничну, дитячу обласну та міську лікарні.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter