На Дніпропетровщині окупанти вранці вдарили з РСЗВ по Нікополю, поранені п’ятеро людей

Новини
Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

На Дніпропетровщині російські окупанти вранці 23 жовтня вдарили з РЗСВ по Нікополю. Внаслідок обстрілу поранені п’ятеро людей, у місті пошкоджені будинки та кілька приватних підприємств.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у Telegram.

«Ранком росіяни знову обстріляли Нікопольщину. Накрили вогнем Нікополь. Попередньо, поранені п’ятеро людей. Двоє з них їхали у машині, коли поряд з автівкою розірвався російський снаряд», – написав Резніченко.

Він додав що у місті понівечені будинки, дитячий садок та кілька приватних підприємств.

В свою чергу голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук уточнив, що Нікополь російські війська обстрілювали з РСЗВ.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter