Війська РФ вночі вдарили з важкої артилерії по Нікополю, пошкоджено 10 багатоповерхових і приватних будинків

Новини
Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

На Дніпропетровщині російські війська вночі 30 жовтня накрили вогнем з важкої артилерії Нікопольщину та сам Нікополь. В наслідок обстрілу у місті пошкоджено 10 багатоповерхових і приватних будинків, господарські споруди та газогін.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у Telegram.

«Росіяни не дали спокою Нікопольщині і цієї ночі. Накрили вогнем з важкої артилерії сам Нікополь. Обійшлося без постраждалих. У місті понівечені 10 багатоповерхових та приватних будинків, господарські споруди та газогін», – написав Резніченко.

Він додав, що російські снаряди прилетіли і в місцеве підприємство з вивезення побутових відходів. Там сталося загоряння. Вогнеборці з полум’ям впоралися. Серйозно пошкоджені автівки підприємства.

«В інших районах кричали сирени, та минулося без атак. І на цю хвилину спокійно», – додав начальник ОВА.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter