Окупанти вночі обстріляли Миколаїв ракетами С-300, є руйнування

Новини
Фото: facebook.com/DSNSMYKOL

Російські окупанти в ніч на 4 листопада обстріляли Миколаїв ракетами комплексу С-300. У місті є руйнування.

Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у Telegram.

«Уночі 3 листопада близько 23:30 ворог обстріляв один із районів Миколаєва ракетами типу С-300», – написав Кім.

За його словами, в результаті обстрілу зруйновано складське приміщення, пошкоджено адміністративну будівлю і автомобілі. Також через ракетний удар виникла пожежа ще одного складського приміщення, яку рятувальники оперативно ліквідували. Попередньо без жертв і потерпілих.

У Миколаївському районі 3 листопада окупанти орієнтовно після 13:00 обстріляли населений пункт Первомайської громади. Внаслідок цього пошкоджено два житлові будинки. Постраждалих немає.

У Баштанському районі триває обстріл території Березнегуватської громади. Зокрема, орієнтовно о 8:38 обстрілів зазнали околиці населеного пункту. Постраждалих немає. Детальна інформація уточнюється.

Також 3 листопада близько 14:30 і 4 листопада в 00:30 і 04:45 був обстріл населеного пункту Широківської громади. Влучання у вже зруйновані будівлі та по відкритих територіях. Постраждалих немає.

У Першотравневому і Вознесенському районах день і ніч минули порівняно спокійно.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter