Обстріли окупантів на Донеччині: загинули четверо людей, ще одинадцять – поранені

Новини
Фото: facebook.com/DSNSDon

Російські окупанти вранці 4 листопада вдарили ракетами по Донеччині. Внаслідок обстрілів у Покровську загинула людина, ще шестеро були поранені. У Бахмуті російські війська вбили щонайменше трьох людей, поранили ще п’ятьох.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко у Telegram.

«Найбільше від росіян постраждав Покровськ – ракетними ударами пошкоджено школу і щонайменше 22 будинки. 1 цивільний загинув, ще 6 отримали поранення», – написав Кириленко.

Він додав, що на Волноваському напрямку під обстріли потрапило місто Вугледар – знищено підстанцію, пошкоджено п’ять будинків.

На Донецькому напрямку обійшлося без постраждалих. У Мар’їнській громаді під вогнем Мар’їнка, Красногорівка, Костянтинівка і Максимільянівка. В Очеретинській громаді – околиці Первомайського. В Авдіївці були поодинокі прильоти вночі, а вранці – обстріли з артилерії та «Градів» по центру міста.

«На Горлівському у Бахмуті росіяни вбили щонайменше 3 людей, поранили ще 5. Пошкоджено 9 приватних будинків і 1 багатоповерхівка. У Торецьку пошкоджено 1 будинок – без жертв. У Соледарській громаді було гучно біля Бахмутського і Яковлівки, у Світлодарській – на станції Майорськ», – зазначив Кириленко.

Тривають масовані обстріли Торського і Зарічного в Лиманській громаді.

«Залишатися на Донеччині небезпечно! Евакуюйтесь!», – наголосив голова ОВА.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter