Війська РФ повністю зруйнували Антонівський міст у Херсоні

Новини
Зруйнований росіськими віськами Антонівський міст у Херсоні, 11.11.2022 Фото: vgoru.org

Російські війська 11 листопада в ході відступу з Херсону повністю зруйнували автомобільний Антонівський міст.

Про це повідомляють українські СМІ та російські пабліки.

Зокрема, видання «Мост» опублікувало фото зруйнованого мосту, які йому надіслали читачі.

Зруйнований росіськими віськами Антонівський міст у Херсоні, 11.11.2022 Фото: most.ks.ua

Крім того, фото зруйнованого мосту опублікувало видання «Вгору».

Зруйнований росіськими віськами Антонівський міст у Херсоні, 11.11.2022 Фото: vgoru.org

Як видно на фото, російські окупанти повністю обрушили кілька прольотів моста, що були над водою. Це виключає будь-яку можливість використання мосту.

Зруйнований росіськими віськами Антонівський міст у Херсоні, 11.11.2022 Фото: vgoru.org

Тим часом у Херсоні невідомі повісили український прапор на постаменті зруйнованого окупантами пам’ятника Небесній Сотні в центрі міста біля будівлі Херсонської облдержадміністрації, з якої перед відступом російських загарбників прибрали прапор РФ.

Український прапор на постаменті зруйнованого окупантами пам’ятника Небесній Сотні біля будівлі Херсонської ОДА, 11.11.2022, Фото з соцмереж

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter