ПриватБанк відновлює роботу відділень у Херсоні

Новини
приватбанк Херсон

Державний ПриватБанк з п’ятниці 11 листопада розпочав низку заходів щодо відновлення роботи відділень, мережі банкоматів та терміналів у звільненому Херсоні.

«Паралельно із проведенням відповідними державними органами стабілізаційних заходів у місті, фахівці ПриватБанку перевіряють стан приміщень, банківської техніки та формують пакети постачання необхідного для відновлення роботи обладнання», – йдеться у повідомленні.

Крім цього, проводяться активні дії щодо забезпечення відділень необхідним кваліфікованим персоналом.

«Відновлення роботи відділень відбуватиметься з оглядом на безпечні умови для працівників та клієнтів та після вирішення всіх безпекових питань», – пояснили в банку.

На звільненій території Херсонщини та у Херсоні цього тижня планують розпочати виплати пенсій та допомоги тим, хто пережив окупацію.

11 листопада ЗСУ звільнили Херсон від російських окупантів. Міноборони РФ наказало своїм військам відступати з Херсона та Херсонської області на лівий берег Дніпра.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter