У Запоріжжі після ракетної атаки виникла пожежа на об’єкті інфраструктури, частина міста залишилася без теплопостачання

Новини
Фото: .facebook.com/DSNSZP

У Запоріжжя у результаті ракетної атаки російських окупантів в ніч на 19 листопада виникла пожежа на об’єкті промислової інфраструктури, під завалами можуть бути люди. Половина одного з районів міста залишилася без теплопостачання.

Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв у Telegram.

«Цинічні путінські терористи знову підло атакували нічне Запоріжжя. Ворожі ракети влучили в один із об’єктів інфраструктури. Наразі там зафіксовано 5 прильотів. У результаті ворожої атаки виникла пожежа», – написав Куртєв.

Він додав, що під завалами можуть бути люди, які «просто перебували на той час на роботі і не становили абсолютно ніякої загрози».

Куртєв зазначив, що на місці «прильоту» працюють рятувальники.

Він також повідомив, що через ворожу атаку половина одного з районів Запоріжжя залишилася без теплопостачання. Крім того, в результаті обстрілів знову постраждали мирні будинки. Масштаб ушкоджень з’ясовується.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter