РФ завдала ракетного удару по Шевченковому на Харківщині, є загиблі та поранені

Новини
ракета

Ввечері ворог завдав ракетного удару системою С-300 по смт Шевченкове Куп’янського району Харківщини.

Про це повідомляє глава Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, ракета влучила у 2-поверховий багатоквартирний будинок. Пошкоджено також житловий будинок поруч. На жаль, загинула 38-річна жінка, щонайменше 2 людей отримали поранення. Рятувальники ще розбирають завали.

Крім того, як зазначається, російські окупанти з мінометів та артилерії обстрілювали райони населених пунктів Куп’янського, Харківського та Чугуївського районів.

У м. Куп’янськ обстрілами пошкоджено складські приміщення, об’єкти цивільної промисловості. Сталися пожежі.

«Тривають роботи з розмінування територій області. За добу знешкоджено 86 вибухонебезпечних предметів. Бої наших захисників з окупантами тривають. Віримо в ЗСУ та нашу Перемогу!», – резюмує Синєгубов.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter