Російські військові влучили в магістральний газопровід у Херсоні, загинула людина

Новини
херсон

Начальниця міської військової адміністрації Галина Лугова повідомила, що внаслідок денних обстрілів російськими окупантами Херсона, через влучання в газопровід загинула ще одна людина.

«Сталось це о 12:01, снаряд влучив в магістральний газопровід. У нас є, на жаль, один загиблий. Але місто продовжують обстрілювати навіть зараз», – йдеться в повідомленні.

За даними «Суспільного» в Херсоні, на 15-ту годину в місті пролунало понад 10 вибухів.

«Станом на 15.00 відомо, що російська армія влучила в 11 точок у місті. Внаслідок обстрілів пошкоджено чимало будинків приватного сектору, після прильоту відбулися дві пожежі. Було також попадання в магістральний газопровід. Відомо про трьох загиблих, одну поранену людину та одна – знаходиться під завалом», – йдеться в повідомленні.

Російські окупанти 22 листопада завдали нових ударів по Херсону, відомо про двох загиблих та семеро поранених в місті.

Російські окупаційні війська вдруге за понеділок, 21 листопада, здійснили обстріл звільненого міста Херсон. Внаслідок ворожої атаки постраждали цивільні мешканці обласного центру Херсонщини.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter