Ніч на Дніпропетровщині: Дев’ятигодинна повітряна тривога і п’ять обстрілів

Новини
Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

На Дніпропетровщині вночі 27 листопада повітряна тривога тривала дев’ять годин. Російські окупанти всю ніч тероризували Нікопольський район, зафіксовано п’ять обстрілів.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у Telegram.

«Майже 9 годин повітряної тривоги і 5 ворожих обстрілів. Російські окупаційні війська знову усю ніч тероризували Нікопольщину. Стріляли «Градами» та важкою артилерією з тимчасово окупованого Енергодару. Поцілили по двох громадах – Червоногригорівській та Марганецькій. Минулося без постраждалих», – написав Резніченко.

Він додав, що у результаті обстрілів у Червоногригорівській громаді понівечені шість приватних будинків, шість господарських споруд, автівки приватного підприємства та газопровід.

У Марганецькій громаді рятувальники продовжують обстежувати території. З’ясовують деталі атак.

«В інших районах ніч минула з сиренами, та без надзвичайних ситуацій. І на цю хвилину спокійно», – зазначив голова ОВА.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter