Війська РФ всю ніч обстрілювали Нікопольський район на Дніпропетровщині

Новини

Російські війська всю ніч 28 листопада обстрілювали з «Градів» та важкої артилерії Нікопольський район на Дніпропетровщині. Під ворожим вогнем опинилися три громади.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у Telegram.

«Усю ніч від ворожих ударів потерпала Нікопольщина. Росіяни обстріляли з «Градів» та важкої артилерії три громади – Марганецьку, Покровську та Червоногригорівську. У мирні населені пункти прилетіли понад 30 снарядів», – написав Резніченко.

Він зазначив, що минулося без постраждалих. Деталі атак з’ясовуються.

«У решті районів ніч без тривог та надзвичайних ситуацій. І на цю хвилину спокійно. Та не втрачайте пильності. Звучить сирена – переходьте у безпечні місця», – додав голова ОВА.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter