У Горлівці українське підпілля допомогло ЗСУ знищити точковим ударом понад 100 окупантів – ЦНС

Новини
Знищені українськими захисниками російські РСЗВ «Град» і військовий ЗС РФ Фото: Maks Levin

В тимчасово окупованій Горлівці Донецької області, 12 грудня завдяки інформації від українського підпілля, Збройні сили України точковим ударом знищили понад 100 російських окупантів.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

«Операція стала можливою завдяки координації підпілля та ЗСУ. Військовим були передані дані щодо розміщення особового складу окупантів та їх техніки. В результаті за координатами відпрацювали українські сили. За попередніми даними було знищено понад 100 особового складу ворога та техніку», – йдеться в повідомленні.

У ЦНС наголосили, що кожен такий удар зменшує наступальний потенціал ворога й наближає перемогу України.

Крім того, спротив закликає усіх, хто має інформацію про розташування ворожих складів чи командних пунктів на окупованій теритрії, анонімно повідомляти координати за посиланням.

«Також нагадуємо, що триває полювання на вагнерівців. Передавайте дані про розміщення скупчення злочинців, які називають себе «приватною армією», й кожен оркестр отримає свої овації», – зазначили в ЦНС.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter