Війська РФ завдали ракетний удар по Краматорську, влучили у промислове підприємство

Новини
Наслідки обстрілу військами РФ Краматорська, 25.12.2022 Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda

Російські війська 25 грудня завдали ракетний удар по місту Краматорськ на Донеччині. Влучили у промислове підприємство, постраждали цехи та обладнання, обійшлося без жертв.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко у Telegram.

«Трьома ракетами вдарили російські окупаційні війська по Краматорську. Влучили в одне з промислових підприємств. Постраждали цехи та обладнання, але – і це головне! – обійшлося без людських жертв», – написав Кириленко.

Він зазначив, що крім Краматорська, вдень 25 грудня окупанти завдали шість ударів по Авдіївці з артилерії та «Градів» із запалювальними елементами. Внаслідок обстрілів була поранена жінка.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter