ЗСУ вдарили по ворогу у Запорізькій області, ліквідовано та поранено 260 окупантів

Новини
Знищений українськими захисниками російський БМД-2 Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Збройні Сили України завдали удари по пунктах дислокації противника у кількох населених пунктах Запорізької області, ліквідовано та поранено до 260 російських окупантів, знищені два склади боєприпасів.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ

«Ворог продовжує зазнавати втрат. Зокрема, підтверджено ураження противника 2 січня в районах населених пунктів Токмак, Мелітополь, Бердянськ, Пологи та Василівка Запорізької області: знищено 2 склади боєприпасів, до 10 одиниць військової техніки різного типу, уражено 2 пункти дислокації окупантів, ліквідовано та поранено до 260 військовослужбовців Збройних сил Російської Федерації», – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялось, внаслідок удару, який ЗСУ завдали по скупченню живої сили та військової техніки противника у Чулаківці на Херсонщині, вбито та поранено близько 500 російських окупантів.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.