Зі зруйнованої багатоповерхівки у Дніпрі врятували 15 осіб

Новини
днепр

У зруйнованому під’їзді дев’ятиповерхового житлового будинку у Дніпрі врятовано 15 осіб.

Про це написав заступник керівника офісу президента Кирило Тимошенко.

«Станом 16:20 у м. Дніпро у зруйнованому під’їзді дев’ятиповерхового житлового будинку врятовано 15 осіб. Кількість загиблих та травмованих уточнюється. Продовжують гасіння пожежі та порятунок людей», – написав Тимошенко.

Заступник голови ОП Кирило Тимошенко повідомив, що російські окупанти внаслідок обстрілів 14 січня попали у багатоповерхівку в Дніпрі.

«В результаті ракетного удару по багатоквартирному будинку в Дніпрі попередньо поранені 10 людей, є серед них важкі. Двоє постраждалих – діти», – повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

«Попередньо, десятеро поранених. Двоє з них – діти. Троє постраждалих важкі. Усі зараз у лікарні», – написав він.

14 січня РФ проводить нову масовану ракетну атаку по Україні. Це перша атака у 2023 році. Центр журналістських розслідувань веде хроніку події.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.