Ракетний удар РФ: Харків залишився без електрики, води і тепла

Новини
Харьков

Харків залишився без світла, води, тепла, а також не курсує електротранспорт.

Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

«Зараз йде масштабна ракетна атака по Україні, ворог цілить по об’єктах інфраструктури. Одразу після її закінчення всі комунальні та енергетичні служби Харкова почнуть роботу по відновленню електро-, тепло- та водопостачання міста», – написав Терехов.

Мер додав, що у місті працює тільки наземний транспорт. У Харкові працює схема автобусних маршрутів на випадок відключення електроенергії, які дублюють основні магістральні маршрути трамваїв та тролейбусів.

14 січня РФ проводить нову масовану ракетну атаку по Україні. Це перша атака у 2023 році. Центр журналістських розслідувань веде хроніку події.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.