Війська РФ вночі вдарили ракетами по Запоріжжю: є поранені, зокрема діти

Новини
Фото: t.me/kurtievofficial

Російські війська вночі 16 січня завдали ракетного удару по Запоріжжю та передмістю. Внаслідок обстрілу поранені щонайменше троє людей, з них дві дитини дев’яти та п’ятнадцяти років.

Про це повідомили голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух та секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

«Ворог завдав ракетного удару по обласному центру та передмістю. Є руйнування об’єктів цивільної, житлової та промислової інфраструктури. Надійшла інформація про кількох легкопоранених. На місці працюють всі відповідні служби», – написав Старух у Telegrtam.

В свою чергу, секретар міськради Анатолій Куртєв повідомив, що внаслідок обстрілу поранення отримали троє людей.

«Усім постраждалим надається невідкладна медична допомога. Трьох людей транспортовано до лікарень. Серед них – дві дитини дев‘яти і п‘ятнадцяти років», – зазначив Куртєв.

Він також опублікував фото наслідків ракетного обстрілу.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.