Офіс президента: Керівництво МВС летіло у відрядження в одну з «гарячих точок», слідчі розглядають всі можливі версії аварії

Новини
Бровари

Керівництво МВС летіло на гвинтокрилі у відрядження в одну з «гарячих точок» країни.

Про це повідомив заступник керівника ОП Кирило Тимошенко.

За його словами, на борту перебувало 9 людей, всі вони загинули. Інші 9 загиблих – діти та дорослі, які перебували у дитсадку.

Зараз на місці трагедії у Броварах працюють слідчі та експерти. Проводяться невідкладні слідчі дії, повідомив генпрокурор Андрій Костін.

«Натепер ми розглядаємо всі можливі версії аварії гвинтокрила. Досудове розслідування доручено слідчим СБУ. Справа перебуває під моїм особистим контролем. Жахлива трагедія сталась сьогодні в місті Бровари, на Київщині. В міській зоні, поруч із дитячим садком та житловим будинком впав гвинтокрил», – заявив він.

Глава Київської ОВА Олексій Кулеба повідомляє, що кількість жертв зросла.

«Станом на 10.30 – 18 загиблих, у тому числі 3 дітей. Відомо про 29 поранених, серед яких – 15 дітей. Потерпілим надається вся необхідна допомога. На місці працюють всі оперативні служби», – йдеться у повідомленні.

  • У результаті падіння гвинтокрила ДСНС у Броварах на Київщині загинуло загалом 18 осіб, серед яких 3 дітей. З них 9 перебували на борту гвинтокрила. 29 потерпілих перебувають в лікарні, з яких 15 дітей. Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС: міністр Денис Монастирський, перший заступник міністра Євген Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.