Волонтери з Рівненщини допомогли відремонтувати житло в Олександрівці на Херсонщині

Новини
Волонтери з Рівненщини ремонтують будинок у с.Олександрівка на Херсонщині Фото: facebook.com/RokytneRada

Волонтери з Рівненської області допомогли відремонтувати житло в селі Олександрівка на провобережній Херсонщині, яке було майже повністю зруйноване внаслідок боїв з російськими окупантами, які тривали у квітні 2022 року. Крім чотирьох вантажівок будівельних матеріалів, волонтери також привезли мешканцям села чотири вантажівки дров.

Благодійну поїздку на деокуповані території Херсонської області організував волонтер Володимир Бричка, повідомляє у Facebook Рокитнівська селищна рада, яка знаходиться в Сарненському районі Рівненщини.

«4 фури дров, ще 4 – будівельних матеріалів – вкотре Володимир Бричка організував благодійну поїздку на деокуповані території. Разом з волонтером приїхало 110 працьовитих людей, які відбудовували повністю зруйноване село Олександрівка на Херсонщині», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, завдяки допомозі волонтерів в Олександрівці лише за тиждень вдалося відремонтувати 29 будинків.

Олександрівка, яка входить до складу Станіславської сільської громади Херсонського району, знаходиться на березі Дніпровської затоки, близько 30 кілометрів на захід від Херсона. Збройні Сили України звільнили село від російських окупантів у вересні 2022 року.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.