Окупанти на Луганщині будують модульні пункти швидкої через нестачу місць для поранених російських військових

Новини
войска РФ

Через нестачу місць в лікарнях Луганщини окупанти будують модульні пункти швидкої допомоги.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

Для поранених загарбників вже не вистачає місць в лікарнях Луганщини. Тому росіяни почали зводити модульні станції швидкої допомоги, які більше нагадують альтанки, ані ж лікувальні заклади.

Нестачу медичних працівників росіяни вирішили організацією відряджень лікарських бригад з різних територій РФ.

«В нашому регіоні їм обіцяють підвищену зарплату, а от на основному місці роботи лише зберегти посаду – усі подорожуючі в безоплатній відпустці», – йдеться в повідомленні.

На окуповані території Донеччини будуть відправляти працівників ФСБ, поліції, МВС та прокуратури з території РФ. Їх планують працевлаштовувати у фейкові органи окупаційної адміністрації. Окупанти планують, що відрядження відбуватимуться на ротаційній основі, а працівники отримуватимуть премії та навіть статус учасників так званої «СВО».

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter