Колаборант Анатолій Муравльов очолив відділ транспортної поліції окупантів на Херсонщині, який розмістили у пансонаті на Арабатці

Новини
Пансионат «Аквамарин» на Арабатській Стрілці, де окупанти розмістили «Херсонский линейный отдел МВД РФ на транспорте» Фото: more.ks.ua

Російські окупанти продовжують красти і привласнювати чуже майно на Арабатській Стрілці. Серед нових крадіжок – приватний пансіонат у селі Генічеська Гірка, де російські мєнти розмістили «Херсонский линейный отдел МВД РФ на транспорте». Його керівником призначили кримського колаборанта Анатолія Муравльова, який до цього очолював «відділи МВС РФ» у Красноперекопську та Армянську на півночі окупованого Криму.

Про це повідомляє телеграм-канал «Генічеськ ua».

Окупаційна установа зареєстрована в російському держреєстрі 23 березня 2023 року. Її керівником вказано Муравльова Анатолія Тимофійовича. До цього підполковник поліції Анатолій Муравльов займав посаду начальника «відділу МВС Росії по місту Армянськ», а ще раніше – у званні майора був керівником «міжмуніципального відділу МВС «Красноперекопский»» в окупованому Криму. 

Анатолій Муравльов – громадянин України. За даними матеріалів українського судового реєстру, у 2013 році Муравльов Анатолій Тимофійович за довіреністю представляв у суді сторону Красноперекопської об’єднаної державної податкової інспекції в АР Крим. 

Згідно з росреєстром, юридична адреса транспортної поліції окупантів на Херсонщині знаходиться у селі Генічеська Гірка, вулиця Азовська, будинок 164.

За цією адресою до окупації  Херсонщини знаходився приватний міні пансіонат «Аквамарин», власником якого є Лариса Чепіга, мешканка Скадовська. 

«Генічеськ ua» не зміг зв’язатись із нею, аби з’ясувати обставини «поселення» російських транспортних поліцаїв в пансіонаті:- це було силове захоплення будівлі чи власниця надала його добровільно.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter