У Мелітополі підірвали авто колаборанта Максима Зубарєва, він у лікарні

Новини
Максим Зубарєв, колаборант. Колаж: ria-m.tv

В окупованому Мелітополі вранці 3 квітня на проспекті Богдана Хмельницького підірвали автомобіль гауляйтера селища Якимівка, прихильника комуністів, колаборанта Максима Зубарєва. У важкому стані його доставили до лікарні.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров у Telegram.

«Стало відомо, в кого із мелітопольських зрадників ранок не склався. Від «несправності» автівки постраждав любитель всього комуністичного Максим Зубарєв. Він пішов на співпрацю з ворогом одним з найперших і очолював так звану Якимівську «адміністрацію», – написав Феодоров.

В свою чергу видання «РІА-Мелітополь» повідомляє, що автомобіль так званого голови «військово-цивільної адміністрації» Якимівки Зубарєва підірвали на перехресті проспекту Богдана Хмельницького та вулиці Шмідта.

Колаборант у важкому стані перебуває в лікарні.

«Нагадаємо, цей зрадник – затятий шанувальник комуністів із числа колишніх депутатів міської ради, якого судили за хабар. З перших днів окупації він погодився працювати на ворога і впивався своєю новою посадою та владою», – пише видання.

Інформацію про підрив авто Зубарєва підтвердив ще один колаборант – Володимир Рогов.

«Сьогодні вранці близько 08:15 у центрі Мелітополя на вул. Богдана Хмельницького підірвано автомобіль. У момент вибуху в ньому був голова Якимівського району Максим Зубарєв. Максим отримав тяжке поранення та доставлений до лікарні. Йому надається медична допомога», – написав Рогов у Telegram.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.