В Україні терміново отримати онлайн-консультацію лікаря можна через Helsi

Новини
Helsi

Медичний провайдер Helsi запустив новий сервіс термінових онлайн консультацій. Він дасть можливість пацієнту упродовж 15 хвилин отримати відповіді на запитання щодо стану здоров’я, а також направлення до вузького спеціаліста.

З 1 квітня 2023 року в Україні всі ліки, що раніше підлягали відпуску за рецептом лікаря, можна буде отримати за е-рецептом. Але під час дії воєнного стану такий рецепт буде впроваджуватися поступово.

Якщо є часта потреба у ліках – можна отримати також електронний рецепт на антибіотики та інші рецептурні лікарські засоби. Але лише повторний. Перший рецепт на такій консультації лікар не випише.

Вартість консультації становить 200 гривень і списується лише після успішно завершеного прийому. 2/3 коштів отримує лікар, що надає послугу. Сервіс доступний і для українців, що проживають за кордоном.

Термінову консультацію пацієнт може замовити також для членів родини. За годину лікар може проконсультувати чотирьох пацієнтів.

  • З 1 квітня рецептурні препарати в аптеці в Україні можна бути отримати не лише за паперовим, а і за електронним рецептом.