Російські винищувачі Су-35 скинули авіабомби на село в Чернігівській області

Новини
Су-35

Російські винищувачі Су-35 скинули дві бомби на село Печенюги у Чернігівській області. За словами місцевих жителів, зруйновано два будинки, в одному з яких був житель села. Його відвезли у лікарню.

Про це повідомили в Оперативному командуванні Північ.

«Близько 17:31 від диспетчера ДСНС надійшло повідомлення, що в селі Печенюги горить приватний будинок та господарські споруди. Як стало відомо, загоряння сталося в результаті авіаційного удару, який здійснили два російських Су-35. За попередніми даними, винищувачі РФ скинули на населений пункт дві бомби», – йдеться у повідомленні.

Директорка Новгород-Сіверської лікарні Оксани Черненко повідомляє, що постраждалий, за попередньою інформацією, отримав травми середнього ступеня важкості. Наразі перебуває в операційній.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.

Центр журналістських розслідувань веде щоденну хроніку Війна Росії проти України на всіх майданчиках: YouTubeFacebook, TelegramTwitter