Війська РФ вдарили з артилерії по Бериславу, уламки влучили у швидку, поранені двоє фельдшерів

Новини
Фото: t.me/khersonskaODA

На Херсонщині російські війська вдарили з артилерії по місту Берислав. Уламки зачепили автомобіль швидкої допомоги, який їхав на виклик до пораненої жінки. Поранені двоє фельдшерів.

Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

«Місто Берислав – знову під артилерійським вогнем, – під обстріл потрапила бригада швидкої допомоги. Медики прямували до жінки, що була поранена у власному будинку. Автівку «швидкої» зачепили уламки російських снарядів – двоє фельдшерів дістали поранення», – йдеться у повідомленні.

На місце події працювали екстрені служби.

Як повідомлялось, 7 квітня на Херсонщині російські окупанти обстріляли з артилерії село Станіслав у Херсонському районі. Снаряд влучив у житловий будинок, внаслідок чого поранення отримали 30-річна жінка та двоє її дітей: 10-річна дівчинка та 3-річний хлопчик.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.