Окупанти за добу 57 разів обстріляли Херсонщину, поранена людина – Прокудін

Новини
Фото: facebook.com/khersonpolice.official

Російські окупанти за минулу добу, 17 квітня, 57 разів обстріляли Херсонщину, випустивши 342 снаряди з важкої артилерії, БПЛА та авіації, внаслідок чого одна людина отримала поранення.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Telegram.

«За минулу добу противник здійснив – 57 обстрілів, випустивши 342 снаряди з важкої артилерії, БПЛА та авіації. Місто Херсон ворог обстріляв 6 разів», – написав Прокудін.

Він зазначив, що російські загарбники поцілили в житлові квартали населених пунктів області, зокрема, у територію та споруди дитячого оздоровчого табору Білозерської селищної громади, а також лінію електропередач у Чорнобаївській сільській громаді.

«Внаслідок ворожих обстрілів одна людина отримала поранення», – додав голова ОВА.

За його словами, з деокупованої території області евакуйовано ще 80 людей.

***

24 лютого 2022 року президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі. Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення на чотирьох напрямках. Збройні сили України дають відсіч ворогові, план бліцкрігу — захопити Київ за два-три дні — провалився, російська армія відступила від столиці. Російські військові вчиняють тисячі воєнних злочинів та злочинів проти людяності на всій території України.